Zaljubite se u sebe, svoj posao i svoj život!

Za niti jednu promjenu u životu ne postoji “čarobni štapić” potrebna je samo istinska želja i odluka te koraci koji će omogućiti ostvarenje željene pozitivne promjene. Ukoliko želite učiniti korak naprijed, a ne znate odakle početi, uvijek počnite od sebe – to je zasigurno najbolji i najsigurniji početak!

Koliko ljudi zaista u životu pronađe posao koji voli i koji obavlja onako, sa srcem i dušom? Da li je posao koji radite onaj koji bi radili u životu, a da vam nitko za to ne plati niti novčića?
Promijenite li samo svoje negativne i ograničavajuće misli s kojima se budite i ustajete, već ste puno učinili za sebe i svoj posao. Živeće svoje pozitivne misli kroz dan i kroz odnose na poslu, radni dan bi mogao proći puno bolje nego sa otporom koji pružate već krećući se prema poslu. Programirajte sebe na drugačiji način, obraćajte pažnju više na ono što biste željeli i na koji način možete doći do toga, a manje na ono što ne volite i ne želite u svom životu.
Postoje različite edukacije, predavanja i radionice koje vas mogu naučiti kako promijeniti ili usavršiti posao, kako uspostaviti bolju komunikaciju, kako se predstaviti tržištu, kako pronaći svoju ciljanu skupinu, povećati prodaju, podići svoje poslovanje na novu razinu, digitalizirati se i uskladiti sa svim novostima poslovnog svijeta. Jedno od takvih mjesta je zasigurno “Doručak sa Salonizeom”, mjesto na kojem ćete ugodno i opušteno započeti svoj dan i na kojem ćete naučiti mnoge zanimljive stvari, čuti korisne savjete i upoznati inspirativne i kreativne osobe koji žele podijeliti svoja znanja, iskustva i emocije. Upravo ovakva druženja mogu vam odškrinuti ili otvoriti neka nova vrata i uvesti vas u neke sasvim nove priče ispunjene novim zamislima. Ponekad je potreban samo jedan klik, da bi nam se misli usredotočile na sasvim novu ideju i na potpuno novu sliku stvarnosti.
Svaki trenutak može biti pravi trenutak za napraviti prvi korak, ako vi tako odlučite. Prvenstveno radite na sebi, sve, pa i promjena posla ili napredak na postojećem poslu kreće od vas samih. Mijenjamo li sebe, mijenjamo i svijet oko sebe. Budite sami kreatori svog poslovnog svijeta, pronalaskom sebe, pronalazimo i posao u kojem ćemo uživati i za koji nam se neće biti teško ustati i gdje nećemo već od ponedjeljka čekati da što prije stigne petak.

Autor: Mirjana Petković je licencirani Life Coach, Heal Your Life Teacher, Wingwave Coach, Relax Kids Coach, Učiteljica Autogenog treninga, NLP Master…i još puno toga

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)