Doručak sa Salonizeom

Zagreb - Savska 32 (Hoto toranj), 1. kat
3.4.2019. 9,00-10,30 sati

Razlog: Svoje zdravlje želimo imati u vlastitim rukama

Gošće: dr. med. Branimira Pašalić i Silvija von Erdelić

 

Doručak uz Branimiru Pašalić, specijalisticu fizikalne medicine i rehabilitacije, i Silviju von Erdelić, stručnjakinju za anatomski oblikovanu obuću, bit će u znaku temelja bez kojeg nema uspješnog posla – zdravlja.

 

Silvija Erdelić
Silvija von Erdelić

Silvija se pobrinula za one koje na radnom mjestu provode najveći dio dana stojeći te je iznimno važno da brinu o zdravlju svojih stopala. Kako bi se maksimalno pokrenula aktivnost mišića i koštano-ligamentnih stabilizatora stopala i cijele noge, nužno je nositi kvalitetnu, anatomski oblikovanu obuću. Informirati će vas o proizvođačima, materijalima, trendovima i anatomiji te individualno savjetovati prema potrebama vašeg stopala.

 

dr. Branimira Pašalić
dr. med. Branimira Pašalić

Branimira je još kao dijete sanjala o liječničkoj profesiji i radu s pacijentima, a svoj san je ostvarila otvorivši vlastitu privatnu ordinaciju, odnosno Centar fizikalne medicine i vitalnosti Grama-med u kojem sa svojim osobljem pomaže svima koji imaju probleme s mišićno-koštanim sustavom. Osim toga, centar nudi i znanstveno-holistički pristup zdravoj prehrani i dodacima prehrani kroz individualno savjetovanje i edukaciju.

 

 

Započnite srijedu s dobrim savjetima koji će vam pomoći da stvorite zdrave navike i, s time, manje stresnu svakodnevicu.

PRIJAVNICA

Ime i prezime*

Naziv salona/tvrtke

Kontakt telefon*

E-mail*

Napomena