Vrhunska rješenja za uspješno poslovanje u salonu

Zagrebački Velesajam - Dvorana Cres (Gastro Globus)
Avenija Dubrovnik 15, Zagreb
5.2.2019. 9,00-12,00 sati

Predstavljamo Vam predavanje koje je već mnogima promijenilo pristup do uspješnog poslovanja u salonu.

Prilagođeno je svima koji bi željeli dobiti konkretna rješenja za još bolje poslovanje. Svi koji imate želju za napredak i razvoj salona, ovo predavanje ne smijete propustiti! Zato smo odlučili omogućiti besplatni seminar za sve slušatelje.

Cilj predavanja je pokazati pristupe koji u svijetu kozmetike zadnjih par godina daju izuzetne rezultate u svim sferama poslovanja. Od zapošljavanja, organizacije rada u salonima, financijskog poslovanja, marketinga i prodaje usluga i proizvoda. Dosadašnja iskustva pokazala su na tom području veliki razvoj i konačno su sva rješenja na raspolaganju i za vas.

Konkretno, direktno i na primjerima stvarnih salona predočit će se što možete postići ako pozornost date drugačijem oblikovanju cijena i popusta, poslovanju s pretplatnim karticama i posebnom pristupu klijentima. Takvi pristupi su mnogima promijenili njihov način poslovanja sa puno boljim prihodima od očekivanih. To je predavanje koje jednostavno ne smijete propustiti.

 

evgen

Evgen Gec

Gost predavanja će biti gdin. Evgen Gec kojima je mnogima već poznat kao stručnjak iz tog područja. To potvrđuje 30 godina rada u kozmetici i 6 napisanih knjiga među kojima je i knjiga za Uspješno poslovanje u salonu koja će se uskoro naći i na našim policama na hrvatskom jeziku.

Natalija Crnički

Natalija Crnički

Organizatorica i domaćin ove besplatne stručne edukacije je gđa. Natalija Crnički, vlasnica i osnivačica tvrtke Salonize j.d.o.o. Gospođa Crnički razvija platformu Salonized za uspješno poslovanje i modernizaciju salona te će vam, osim prednosti digitalizacije poslovanja, objasniti kako brzo i jednostavno promovirati vaš salon na društvenim mrežama.

PROGRAM

Utorak, 5.2.2019.

8,00–9,00
Dolazak i registracija sudionika

9,00–10,00
Tko se boji digitalizacije još?

10,00–12,00
Uspješno poslovanje u salonu

 

 

KOTIZACIJE NEMA - BESPLATNO

Seminar je besplatan. Prijava je obavezna.

 

 

PRIJAVNICA

Ime i prezime*

Naziv salona/tvrtke

OIB obrta/tvrtke*

Kontakt telefon*

E-mail*

Napomena